LACTOVIT FRUIT ANTIOX: PRUŽNOST A PÉČE
Vnější vlivy, jako znečištění, sluneční světlo, stres nebo strava s nízkým obsahem vitamínů, mohou přispět k oxidaci naší pokožky, takže ztrácí svůj zářivý vzhled a stává se matnou. Tato oxidace může poškodit správné fungování buněk a způsobit dehydrataci, stárnutí, ztrátu pružnosti…
![](http://lactovit.cz/wp-content/uploads/sites/11/2021/03/FRUIT-ANTIOX-1.png)
Lactovit FRUIT ANTIOX, s obsahem kiwi a hroznů, má vysokou ANTIOXIDAČNÍ schopnost:
![](http://lactovit.cz/wp-content/uploads/sites/11/2020/09/kiwiuva.png)
- Kiwi patří mezi ovoce s nejvyšším obsahem vitamínu C a vitamínu B.
- Hrozny se vyznačují vysokou antioxidační silou.
Díky svým vlastnostem tyto dva druhy ovoce mají vysokou ANTIOXIDAČNÍ schopnost.
- Předcházejí stárnutí kožních buněk
- Zabraňují ztrátě pevnosti a pružnosti